ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Forbes: Στην λίστα με τους πλουσιότερους τενίστες του κόσμου ο Σ.Τσιτσιπάς

Forbes: Στην λίστα με τους πλουσιότερους τενίστες του κόσμου ο Σ.Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα πηγαίνει περίφημα τα τελευταία χρόνια και έτσι έχει καταφέρει να βρεθεί σε αρκετά υψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Παρότι ο κορωνοϊός, ιδίως το 2020, περιόρισε πάρα πολύ την αγωνιστική δραστηριότητα στο τένις, τα εισοδήματα των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών διατηρήθηκαν σε υψηλό επίπεδο.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Ρότζερ Φέντερερ.

Ο θρυλικός Ελβετός το τελευταίο 18μηνο έχει αγωνιστεί ελάχιστα λόγω τραυματισμού, όμως εισέπραξε λιγότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια από το τένις, με το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός του από τα συνολικά 90,6 εκατ. δολάρια να προέρχεται από διαφημίσεις, όπως ανακοίνωσε το Forbes.

Δεύτερη στη λίστα είναι το άλλοτε Νο1 στην κατάταξη της WTA, Ναόμι Οσάκα, με έσοδα 60,1 εκατ.δολάρια.

Στη θέση Νο.9 της λίστας Forbes βρίσκουμε τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς ο Έλληνας τενίστας είχε εισοδήματα 9,1 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η λίστα με το Top-10:

1.Ρότζερ Φέντερερ – 90,6 εκατομμύρια δολάρια

2.Ναόμι Οσάκα – 60,1 εκατομμύρια

3.Σερίνα Γουίλιαμς – 41,8 εκατομμύρια δολάρια

4.Νόβακ Τζόκοβιτς – 38 εκατομμύρια δολάρια

5.Ράφα Ναδάλ – 27 εκατομμύρια δολάρια

6.Κέι Νισικόρι – 26 εκατομμύρια δολάρια

7.Ντανίλ Μεντβέντεφ – 13,9 εκατομμύρια δολάρια

8.Ντόμινικ Τιμ- 8,9 εκατομμύρια δολάρια

9.Στέφανος Τσιτσιπάς – 8,1 εκατομμύρια δολάρια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

10.Ασλεϊ Μπάρτι – 5,8 εκατομμύρια δολάρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.