ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Ρονάλντο: «Έσπασε» κάθε ρεκόρ πωλήσεων η φανέλα του σε ένα 24ωρο

Κ.Ρονάλντο: «Έσπασε» κάθε ρεκόρ πωλήσεων η φανέλα του σε ένα 24ωρο

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το “καυτό” θέμα των ημερών, ενώ η είδηση για το νούμερο “7” που θα φορά “έσπασε” κάθε ρεκόρ.

Ο αγγλικός σύλλογος γνωστοποίησε ότι βρέθηκε τρόπος ώστε ο Ρονάλντο να πάρει ξανά τη φανέλα με το Νο7 που φορούσε ο Καβάνι κι έπρεπε να εξασφαλιστεί ειδική άδεια από την Premier League.

Από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ επισημοποίησε ότι ο «CR7» θα φοράει τον αγαπημένο του αριθμό, οι φανέλες του άρχισαν να πουλάνε σαν «τρελές» και τελικά σημειώθηκε νέο ρεκόρ στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων»!

Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο έγινε μόλις ο τέταρτος αθλητής στην ιστορία που «σπάει» το ρεκόρ συλλόγου μέσα σε 24 ώρες μετά τη γνωστοποίηση του αριθμού που θα φοράει. Οι άλλοι τρεις είναι οι Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Τομ Μπρέιντι (Τάμπα Μπέι Μπακανίρς) και ΛεΜπρον Τζέιμς (Λ.Α. Λέικερς).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι το ντεμπούτο του Πορτογάλου «σταρ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμένεται να γίνει το ερχόμενο Σάββατο (11/9) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νιουκάστλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.