ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

H «αντίστροφη διατροφή» του Ρ.Λεβαντόφσκι – Τι αποφεύγει να τρώει;

H «αντίστροφη διατροφή» του Ρ.Λεβαντόφσκι – Τι αποφεύγει να τρώει;

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αθλητών παγκοσμίως και για να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο ακολουθεί μία ιδιαίτερα αυστηρή διατροφή.

Στα 33 του, ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου διατηρεί το ένστικτό του στο σκοράρισμα, όπως αποδεικνύεται από τα επτά γκολ σε τέσσερα παιχνίδια που έχει πετύχει αυτή τη σεζόν.

Οι Times αποκάλυψαν σήμερα ένα από τα μεγάλα μυστικά του για τη διατήρηση της λαμπρής φόρμας τους. Η ανάρτηση επισημαίνει ότι οφείλεται σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που επινόησε η σύζυγός του Άννα, το οποίο περιλαμβάνει μια “αντίστροφη δίαιτα” στην οποία τρώει πρώτα το γλυκό.

Η γυναίκα του είναι η διατροφολόγος του

Η Άννα Σταρτσούσκα είναι διατροφολόγος και είναι ένας από τους μεγάλους πυλώνες στους οποίους στηρίζεται ο Πολωνός φορ.

Η διατροφή του αποφεύγει κάθε είδους γρήγορο ή τηγανητό φαγητό, αγελαδινό γάλα ή λακτόζη και αλεύρι σίτου. Επιπλέον, τα γεύματα ξεκινούν στο τέλος, δηλαδή το γλυκό έρχεται πρώτο. Αυτό είναι συχνά ένα μπράουνι κακάο. Μετά από αυτό, τρώνε κρέας ή ψάρι και τελειώνουν με μια σούπα ή σαλάτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Άννα αποφοίτησε από την Ακαδημία Φυσικής Αγωγής της Βαρσοβίας και είναι σήμερα διατροφολόγος. Η αθλήτρια έχει τη δική της επιχείρηση διατροφής Health Health By Ann , ένα κανάλι γυμναστικής στο YouTube και προσφέρει διατροφικά σχέδια μέσω του προφίλ της στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.