Στο Κορωπί ο Γ.Αλαφούζος: «Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν»

Στο Κορωπί ο Γ.Αλαφούζος: «Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν»

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε την Πέμπτη στο Κορωπί ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ευχήθηκε στους παίκτες καλή επιτυχία και τους έθεσε προ των ευθυνών τους για τη φετινή σεζόν.

Το παρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί έδωσε την Πέμπτη ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος. Ο λόγος της παρουσίας του ήταν η επικείμενη πρεμιέρα του πρωταθλήματος (Σάββατο, 8.30 μ.μ. απέναντι στον Απόλλωνα στη Λεωφόρο) και η έναρξη της φετινής σεζόν.

Ο Αλαφούζος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας καλή επιτυχία, εξήρε την παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των συνεργατών του και έθεσε ταυτόχρονα τους παίκτες προ των ευθυνών τους, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι φέτος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τίποτα και από κανέναν.

Συγκεκριμένα, ο Αλαφούζος εμφανίστηκε πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης και αρχικά είχε συνεργασία για αρκετή ώρα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αμέσως μετά οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο meeting room, όπου σε μια σύντομη ομιλία τους τόνισε τα εξής: «Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κοντά σας για να σας καλωσορίσω και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζον.

Πιστεύω ότι οι προοπτικές που υπάρχουν για φέτος είναι θετικές και αισιόδοξες. Βλέπετε οτι από την πλευρά μας προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς και να σας προσφέρουμε τα πάντα, ενώ έχουμε και ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ. Θέλω, ειδικά από τους πιο παλιούς, να είστε πιο υπεύθυνοι φέτος και να ξέρετε ότι πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και για τίποτα. Καλή σεζόν και καλή επιτυχία σε όλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αλαφούζος παρακολούθησε επίσης το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και εν συνεχεία αποχώρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.