ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της Super League – Στην πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της Super League – Στην πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός

Αυλαία στην πρώτη αγωνιστική της Super League έριξε η αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Αρης και ΟΦΗ έμειναν ισόπαλοι στο 0-0.

Έτσι το τριήμερο έκλεισε όπως ξεκίνησε, αφού το Σάββατο (11/9) στο πρώτο ματς της σεζόν ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης επίσης δεν βρήκαν δίχτυα, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που μερικές ώρες μετά επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 χάρις σε 2 τέρματα του Καρλίτος και από 1 των Μαουρίτσιο, Αλεξανδρόπουλου.

Την Κυριακή το «μενού» ξεκίνησε στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Βόλος κέρδισε 2-1 τη Λαμία με τα γκολ των Μπαρτόλο, Φαν Βεέρτ, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Τιρόνε. Αμέσως μετά στην Τούμπα είχαμε την πρώτη μεγάλη έκπληξη της σεζόν καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα με σκόρερ των Κόντε νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0.

Στα 2 βραδινά παιχνίδια της χθεσινής ημέρας η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Ιωνικού σε μία αναμέτρηση όπου τα γκολ της πέτυχαν ισάριθμα καλοκαιρινά της αποκτήματα (Λε Ταλέκ, Αμραμπα, Τσούμπερ), ενώ ο Ολυμπιακός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Ατρόμητο.

Έτσι οι «πράσινοι» είναι στην κορυφή λόγω καλύτερου goal average από ΑΕΚ, ΠΑΣ και Βόλο που είναι οι μόνες ομάδες που κέρδισαν.

Τα αποτελέσματα

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρ. 0-0
Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμ. 4-0
Βόλος – Λαμία 2-1
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
ΑΕΚ – Ιωνικός 3-0
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0
Άρης – ΟΦΗ 0-0

Η βαθμολογία

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

Σάββατο 18/9

Ιωνικός – Άρης 20:30 (Cosmote)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 20:30 (Novasports)

Κυριακή 19/9

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 16:00 (Cosmote)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 18:15 (Novasports)

ΟΦΗ – ΑΕΚ 18:15 (Cosmote)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 20:30 (Novasports)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λαμία – Ολυμπιακός 20:30 (Cosmote)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.