ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πέθανε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς σε ηλικία 78 ετών

Πέθανε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς σε ηλικία 78 ετών

Θλίψη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ από την είδηση του θανάτου του μεγάλου προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο σπουδαίος προπονητής πέθανε σε ηλικία 77 ετών στο Βελιγράδι.

Κατά πάρα πολλούς ήταν ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος προπονητής ever ξεπερνώντς και το Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ο οποίος άλλωστε ήταν μαθητής του.

Όλοι τον αναγνώριζαν ως τον “δάσκαλο” ενώ ο Ολυμπιακός του χρωστάει το ευρωπαϊκό του status, αφού ο Ίβκοβιτς είναι αυτός που του χάρισε τα δύο πρώτα από τα τρία συνολικά κύπελα Πρωταθλητριών που έχει κατακτήσει ο σύλλογος.

Άλλωστε και το τρίτο κατακτήθηκε από ομάδα κτισμένη από τον Ν.Ίβκοβιτς που την θέση του την είχε πάρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Την είδηση έκανε γνωστή η ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας, αναφέροντας ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην ιστορία του αθλήματος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Ο «δάσκαλος» του ευρωπαϊκού μπάσκετ νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στην εντατική νοσοκομείου του Βελιγραδίου και σήμερα το πρωί η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια κάποια προβλήματα με την καρδιά του, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει μία ασθένεια στους πνεύμονες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεννήθηκε το 1943 στο Βελιγράδι και εξελίχθηκε σε κορυφαίο προπονητή, αλλά και προσωπικότητα του παγκοσμίου μπάσκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.