Basket League: Ξεκινούν με αφαίρεση βαθμών ο Άρης, ο Απόλλων Πάτρας κι ο Κολοσσός Ρόδου

Basket League: Ξεκινούν με αφαίρεση βαθμών ο Άρης, ο Απόλλων Πάτρας κι ο Κολοσσός Ρόδου

Προ των πυλών βρίσκεται το νέο πρωτάθλημα της Basket League, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, να προαναγγέλλει ποινές σε ομάδες του πρωταθλήματος.

Με βάση τα λεγόμενα του Λευτέρη Αυγενάκη, ο Άρης και ο Απόλλων Πάτρας θα τιμωρηθούν με αφαίρεση 3 έως 5 βαθμών και ο Κολοσσός Ρόδου με μείον ένα βαθμό.

Οι δηλώσεις του Αυγενάκη

«Ζούμε πλέον την μπασκετική κυριαρχία των Βαγγέληδων. Ευχόμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί αρμονικά για το καλό του αθλήματος. Είναι μεγάλη χαρά που παρίσταμαι ανάμεσα σε ανθρώπους των κορυφαίων ομάδων. Άνθρωποι που επενδύουν για την ανάπτυξη του μπάσκετ και προσφέρουν για ένα ποιοτικό θέαμα. Συμπληρώνει 30 χρόνια το επαγγελματικό μπάσκετ και έχουμε δει συγκλονιστικούς αγώνες, γενιές αθλητών και θρύλους. Το φετινό πρωτάθλημα έχει μέλλον και αυτό φαίνεται από την ποιότητα. Η ΕΟΚ διοικείται από νέα πρόσωπα, αφήνει πίσω της την διοικητική ανωμαλία. Μόνο αν ενώσουμε δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε. Συνεργαζόμαστε, δουλεύουμε με γρήγορες πάσες και θέλουμε πολλά και εύστοχα τρίποντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε η ποινή στις ΚΑΕ να είναι από 3 έως 5 βαθμούς για την αναστολή του πιστοποιητικού ή τη μη χορήγησή του. Επιπλέον να τιμωρούνται με έναν βαθμό για την εκπρόθεσμη κατάθεση των εγγράφων. Εύχομαι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με γεμάτες κερκίδες και τήρηση των πρωτοκόλλων. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με την αντίληψη του ισόβιου προέδρου. Φθάσαμε στην ώρα μηδέν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.