ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φαβορί για την θέση του προπονητή στην Εθνική ο Δημήτρης Ιτούδης

Φαβορί για την θέση του προπονητή στην Εθνική ο Δημήτρης Ιτούδης

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει “πιάσει” ήδη δουλειά και αναζητά το νέο τεχνικό για την Εθνική ομάδα, με τον Δημήτρη Ιτούδη να είναι ο διακαής πόθος του.

Επί της ουσίας, ο Δημήτρης Ιτούδης εκφράζει τη νέα τάξη πραγμάτων στην ΕΟΚ. Ο νέος πρόεδρος θέλει να υπογραμμίσει το «φρέσκο αέρα» που πνέει στην Ομοσπονδία με την πρόσληψη του καλύτερου Έλληνα προπονητή κι ενός εκ των κορυφαίων στην Euroleague τα τελευταία χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Ιτούδης θα βρεθεί για 8η σεζόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κανείς ξένος προπονητής δεν έχει δουλέψει τόσα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ. Επίσης είχε 13 χρόνια ως άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην καλύτερη περίοδο στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές (που βέβαια δεν πρόκειται προς το παρόν τουλάχιστον να πουν κουβέντα επί του θέματος). Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκό. Ο Βαγγέλης Λιόλιος λοιπόν θέλει τον Δημήτρη Ιτούδη. Παράλληλα ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ δεν έχει κρύψει ότι το μεγάλο του όνειρο είναι να αναλάβει την Εθνική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.