Η παρ’ολίγον «τιτανομαχία» – Το βράδυ που ο Μ.Τάισον παραλίγο να «πιαστεί στα χέρια» με τον Μ.Τζόρνταν

Η παρ’ολίγον «τιτανομαχία» – Το βράδυ που ο Μ.Τάισον παραλίγο να «πιαστεί στα χέρια» με τον Μ.Τζόρνταν

Ο Μάικλ Τζόρνταν έχει γίνει το πρόσωπο που απασχολεί σχεδόν όλο τον πλανήτη τον τελευταίο καιρό λόγω του ντοκιμαντέρ “The Last Dance”, το οποίο, ναι μεν αφορά την τελευταία σεζόν του Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς, ωστόσο δείχνει και πολλές πτυχές του χαρακτήρα του θρύλου του NBA που πολλοί άνθρωποι δεν γνώριζαν.

Τον Δεκέμεβριο του 1998 λοιπόν, ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Μάικ Τάισον ήταν μεταξύ των καλεσμένων στο δείπνο που παρέθεσε ο αμυντικός παίκτης Σικάγο Μπεαρς (ομάδα του NFL), Ρίτσαρντ Ντεντ, για τον εορτασμό των 28ων γενεθλίων του.

Κατά την διάρκεια του δείπνου ο Τάισον, ο οποίος είχε πιει ήδη αρκετά ποτά, άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον Τζόρνταν, ο οποίος με την σειρά του δεν είχε καμια διάθεση να ξεκινήσει μια διαμάχη με τον αδιαφιλονίκητο πρωταθλητή της πυγμαχίας. Ο λόγος για τον οποίο ο Τάισον επιτέθηκε στον Τζόρνταν, ήταν ότι γνώριζε ότι είχε συνάψει σχέσεις με την πρώην σύζυγο του, Ρόμπιν Γκίβενς.

Στο ίδιο τραπέζι με τον Τάισον και τον Τζόρνταν βρίσκοταν ο άλλοτε προπονητής των Σικαγο Μπεαρς, Μάικ Ντίτκα, ο promoter Ντον Κινγκ και ο Ρόρι Χόλογουεϊ, ο οποίος ήταν ένας εκ των εκρποσώπων του Τάισον.

Σύμφωνα με τον Χόλογουεϊ, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο σχετικά με τον Τάισον, «Ο Μάικ κάθεται παρέα με το αγαπημένο του ποτό, το Long Island Tea, που όταν το πίνει βγαίνουν στην επιφάνεια τα πραγματικά του αισθήματα. Λέω στους σερβιτόρους να νερώνουν τα ποτά του, γιατί έχω δει πού πάει το πράγμα.»

Ο Μάικ έριχνε δολοφονικές ματιές στον Μάικλ Τζόρνταν. Κάποια στιγμή του λέει «νομίζεις ότι είμαι ηλίθιος; Ξέρω ότι γ… την π… μου.» Ο Τζόρνταν τον κοιτάει σαν να βλέπει φάντασμα. «Ξέρω πως έπαιξες μαζί της. Μπορείς να μου μιλήσεις για αυτό». Γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Τζόρνταν θέλει να σηκωθεί και να φύγει, τρέχοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν αληθινό τσίρκο εκείνο το βράδυ. Ο Ντον Κινγκ προσπαθεί να αλλάξει θέμα συζήτησης. Εγώ και ο Τζον προσπαθούμε να κρατήσουμε τον Μάικ κάτω. Ο Μάικ είπε σε όλους ότι πρόκειται να σπάσει στο ξύλο τον Τζόρνταν. Ο Τζόρνταν, ντυμένος στην πένα όπως πάντα, δεν μπορούσε να φύγει από εκεί μέσα αρκετά γρήγορα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.