ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα ο Ρ.Κούμαν – Φαβορί για αντικαταστάτης ο Τσάβι

Στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα ο Ρ.Κούμαν – Φαβορί για αντικαταστάτης ο Τσάβι

Τις τελευταίες του ώρες περνάει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων.

Το κακό κλίμα και τα ακόμα χειρότερα αποτελέσματα έχουν οδηγήσει την διοίκηση των «μπλαουγκράνα» στην απόφαση να αλλάξουν τον Ολλανδό τεχνικό.

Με όλα αυτά κατά νου, η εφημερίδα «Sport» -που έχει εξειδίκευση στα θέματα της Μπαρτσελόνα, σημειωτέον- διοργάνωσε μια σχετική δημοσκόπηση…

Απευθυνόμενη στους οπαδούς των Καταλανών, λοιπόν, ρώτησε ποιός είναι κατά την γνώμη τους ο ιδανικός προπονητής για να διαδεχθεί τον Κούμαν.

Από τους 24.000 συμμετέχοντες, η συντριπτική πλειοψηφία, ήτοι το 53%, ανέδειξε την επιλογή του εμβληματικού πρώην άσου της ομάδας Τσάβι Ερνάντεθ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να ακολουθήσουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ με 24%, ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο με 18% και τελευταίο ο Αντρέα Πίρλο με μόλις 5%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.