ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εθνική ομάδα: Τα επικρατέστερα πρόσωπα για την ενδεκάδα ενόψει Γεωργίας

Εθνική ομάδα: Τα επικρατέστερα πρόσωπα για την ενδεκάδα ενόψει Γεωργίας

Αρκετές δοκιμές έχει πραγματοποιήσει ο Τζον Φαν’τ Σχιπ για το Γεωργία – Ελλάδα με την τριάδα στην άμυνα να είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Ο σχηματισμός σε 3-5-2 ή 3-4-1-2 δεν δείχνει πως θα αλλάξει.

Σε αυτή τη φάση υπάρχουν φαβορί για τους 11 του Τζον Φαν’τ Σχιπ σε αυτό το ματς, όπου η Εθνική μας θέλει πάση θυσία τη νίκη. Εφόσον ο Τζαβέλλας δείχνει ΟΚ το επικρατέστερο σχήμα θα είναι το εξής: Βλαχοδήμος – Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας – Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης και Μπακασέτας – Παυλίδης και ένας εκ των Μασούρα / Δουβίκα. Ουσιαστικά ο εξτρέμ του Ολυμπιακού κοντράρει τον Δουβίκα για μία θέση στο αρχικό σχήμα ενώ πιθανότητες για την 11άδα έχουν και οι Γιαννούλης και Πέλκας (και είχε και ο Σταφυλίδης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση των διεθνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχουν επιλεγεί από τον Φαν’τ Σχιπ, όπως ανέφερε η ενημέρωση της Εθνικής μας ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της Εθνικής μεταβαίνει στο Μπατούμι σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 11:00, καθώς επίσης πως η προπόνηση στο Batumi Arena είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 τοπική (18:00 Ελλάδας). Επίσης 45 λεπτά νωρίτερα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.