ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ESPN: «Ο ΛεΜπρόν δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με Γιάννη και Ντουράντ»

ESPN: «Ο ΛεΜπρόν δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με Γιάννη και Ντουράντ»

Ο αναλυτής του ESPN, Μπιλ Σίμονς εξέφρασε την άποψή του για τον Λεμπρόν Τζέιμς και τόνισε ότι είναι τρελό να πιστεύει κάποιος ότι στην 19η σεζόν του στο ΝΒΑ βρίσκεται στο επίπεδο των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κέβιν Ντουράντ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξακολουθεί στα 37 του χρόνια να είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ. Σύμφωνα με τον Μπιλ Σίμονς ωστόσο, δεν βρίσκεται πια στο επίπεδο των – κατά την γνώμη του – δύο κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ: Του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Κέβιν Ντουράντ.

Ο αναλυτής του ESPN φιλοξενήθηκε στο podcast του Ζακ Λόου (επίσης του ESPN) και με την κουβέντα να πηγαίνει στο αν ο ΛεΜπρόν εξακολουθεί να μπαίνει στην συζήτηση για τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ ήταν ξεκάθαρος.

“Πιστεύω ότι είναι ένας από τους 10 καλύτερους παίκτες, αλλά δεν θα έλεγα πως είναι ένας από τους δύο καλύτερους παίκτες” δήλωσε αρχικά ο Σίμονς, για να προσθέσει στην συνέχεια: “Νομίζω ότι είναι τρελό να πιστεύουμε ότι βρίσκεται στο επίπεδο του Γιάννη και του Ντουράντ. Δεν το βλέπω”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, ο Σίμονς υποστήριξε: “Θα το θέσω απλά: Θα μπορούσε να κάνει ο ΛεΜπρόν αυτά που έκανε ο Ντουράντ πέρυσι για τους Νετς; Δεν νομίζω. Θα μπορούσε να κουβαλήσει το Μπρούκλιν όταν τραυματίστηκαν όλοι με τον τρόπο που το έκανε ο Ντουράντ; Δεν το νομίζω. Θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε ο Γιάννης στους 2.5 τελευταίους γύρους των playoffs; Δεν το νομίζω”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.