Θες να παίξεις τένις; – Εμβολιάσου! – Απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού για συμμετοχή στο Αυστραλιανό Open (upd)

Θες να παίξεις τένις; – Εμβολιάσου! – Απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού για συμμετοχή στο Αυστραλιανό Open (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο: 20/10- 17.18) Θες να παίξεις τένις εμβολιάσου! Αυτό αποφασίστηκε από τους διοργανωτές του Αυστραλιανού open.

Επιβεβαιώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας ότι θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους τενίστες που θα λάβουν μέρος στο Grand Slam που θα φιλοξενηθεί στη χώρα 17-30 Ιανουαρίου.

Υπολογίζεται πως πάνω από το 60% των τενιστών είναι εμβολιασμένοι, ωστόσο υπάρχουν αμφιβολίες για ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα, όπως του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, φέρεται να είναι αρνητικός στο να εμβολιαστεί.

Ανάλογη στάση κρατούσαν μέχρι πρότινος και οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ (No 2) και Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο 4).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 3) είχε δηλώσει πρόσφατα πως δεν έχει εμβολιαστεί εκφράζοντας αντιρρήσεις, ωστόσο λίγες μέρες μετά ανέφερε πως θα εμβολιαστεί εντός του 2021, προκειμένου να μη στερηθεί κάποιες δραστηριότητες που απαγορεύονται για μη εμβολιασμένους.

Να δούμε λοιπόν πως θα αντιδράσουν τα κορυφαία ονόματα που προαναφέραμε και τι θα κάνει και ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς αφού πλέον η εμβολιαστική υστερία και αυτοί που την προωθούν χρησιμοποιούν και τον αθλητισμό προκειμένου να εκβιάσουν τους αθλητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσφατα είχαμε γράψει για την περίπτωση Γάλλου τενίστα νούμερο 70 της παγκόσμιας κατάταξης που αχρηστεύθηκε μετά τον εμβολιασμό του ενώ μόλις χθες γράφαμε για την περίπτωση του NBAer Β. Goodwin του οποίου η καριέρα καταστράφηκε μετά το εμβόλιο αλλά η αμερικάνικη ομοσπονδία του ζήτησε να μη μιλήσει για την εμπειρία του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.