ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Νέο σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή και πορνοστάρ – Ο Γ.Μπέιλ αντάλλασσε μηνύματα με την Λ.Ρόντες

Νέο σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή και πορνοστάρ – Ο Γ.Μπέιλ αντάλλασσε μηνύματα με την Λ.Ρόντες

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ξεσπάσει αρκετά σκάνδαλα με ποδοσφαιριστές και πορνοστάρ, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να συμμετάσχει σε ένα από αυτά.

Ο Ουαλός έστελνε μηνύματα σε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες πορνοστάρ και συγκεκριμένα τη Lana Rhoades, η οποία μάλιστα ήταν σε σχέση, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Δεν είναι σπάνιο το να… παίζουν οι ποδοσφαιριστές και εκτός γηπέδων με μοντέλα, συνοδούς πολυτελείας ή ακόμη και πορνοστάρ. Αντιθέτως, είναι κάτι που συνηθίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, αν πιστέψουμε όσα έχουν αποκαλυφθεί κατά καιρούς. Και τώρα είναι η σειρά του Μπέιλ να πρωταγωνιστήσει σε μια σχετική αποκάλυψη από μια πορνοστάρ.

Η Lana Rhoades, ένα από τα μεγαλύτερη ονόματα στην ερωτική βιομηχανία, μίλησε στο podcast του Λόγκαν Πολ και αποκάλυψε ότι ο Ουαλός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τής έστελνε μηνύματα, σε μια περίοδο μάλιστα που η ίδια ήταν σε σχέση. Περισσότερες λεπτομέρειες, πάντως, για το τι τής έγραφε δεν έδωσε, αν και όλοι, λίγο-πολύ, μπορούν να φανταστούν.

Οι φήμες για τον… πατέρα Ντουράντ

Η Lana Rhoades, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Amara Maple, είναι έγκυος αυτή την περίοδος και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, με τις φήμες να υποδεικνύουν τον άσο του ΝΒΑ Κέβιν Ντουράντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.