ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Υπόθεση Μ.Βαλμπουενά – Δέκα μήνες φυλάκιση στον Κ.Μπενζεμά πρότεινε ο εισαγγελέας

Υπόθεση Μ.Βαλμπουενά – Δέκα μήνες φυλάκιση στον Κ.Μπενζεμά πρότεινε ο εισαγγελέας

Το βλέμμα όλων στην Γαλλία στρέφεται γύρω από την υπόθεση με το sextape του άσου του Ματιέ Βαλμπουενά, με την εμπλοκή του Καρίμ Μπενζεμά.

Τώρα, όμως, είμαστε κοντά στο να κλείσει οριστικά αυτό το θέμα. Όχι επειδή ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης καλείται ξανά στην εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά γιατί ο εισαγγελέας κατέθεσε την πρότασή του και από εδώ και πέρα αναμένεται η απόφαση που θα ανακοινώσει το δικαστήριο.

Η εισαγγελική πρόταση, πάντως, δεν ήταν και η καλύτερη για τον Μπενζεμά. Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή και επιβολή προστίμου ύψους 75.000 ευρώ πρότεινε ο εισαγγελέας, αφού ο άσος της Ρεάλ κατηγορείται για εκβιασμό και πρόκληση ηθικής βλάβης στον Βαλμπουενά.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού περιμένει το τέλος της υπόθεσης για να δει αν θα δικαιωθεί 100%, ενώ ο Μπενζεμά επέλεξε για ακόμη μία φορά να απουσιάσει από τη δίκη, παρά το γεγονός ότι ήταν η μέρα που ο εισαγγελέας θα έκανε την εισήγησή του.

Αναμονή για την απόφαση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και να έχει, από τη στιγμή που έγινε και η εισαγγελική πρόταση, το μόνο που απομένει πλέον είναι να ανακοινώσει το δικαστήριο την απόφασή του. Γεγονός που θα βάλει οριστικά τέλος σε αυτή την υπόθεση, η οποία ταλαιπώρησε τον παίκτη του Ολυμπιακού όσο και αυτόν της Ρεάλ, ο οποίος πάντως επιμένει ότι δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.