ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το αποτυχημένο άγαλμα του Μάικ Τάισον – Δεν θυμίζει σε τίποτα τον πυγμάχο (φώτο)

Το αποτυχημένο άγαλμα του Μάικ Τάισον – Δεν θυμίζει σε τίποτα τον πυγμάχο (φώτο)

Αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Μάικ Τάισον έλαβαν χώρα χθες, με το κοινό να μην συμφωνεί με την εικόνα του γνωστού πυγμάχου.

Ένα άγαλμα που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τον διάσημο πυγμάχο Μάικ Τάισον, κατέληξε να χλευάζεται από τους θαυμαστές για την έλλειψη ομοιότητας.

Συγκεκριμένα, ο «Iron Mike» τιμήθηκε με ένα άγαλμα τριών μέτρων, μπροστά στην «Mulberry’s Pizzeria» στο «Resorts World» στο Λας Βέγκας για τη λαμπρή του καριέρα στα ρινγκ.

Αν και το άγαλμα περιλαμβάνει το περίφημο τατουάζ του προσώπου του Τάισον, πολλοί επικρίνουν τον γλύπτη λέγοντας ότι δεν είχε ανάλογη επιτυχία σε πολλά άλλα μέρη του σώματος του.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που το συγκρίνουν με το άγαλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο που εγκαινιάστηκε στο αεροδρόμιο της Μαδέρας το 2017 και δεν είχε ανάλογη επιτυχία.

«Ο ίδιος γλύπτης με το άγαλμα του Κριστιάνο έκανε και του Τάισον;» «Ποιος είναι αυτός; Δεν μοιάζει με τίποτα στον Τάισον», ήταν μερικά από τα πολλά σχόλια στο διαδίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα σε όλα αυτά δεν μπορούμε και να μην σημειώσουμε και το θόρυβο που έγινε με το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας που έγινε αντικείμενο χλευασμού από τον βρετανικό Guardian.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.