ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λάρισα – Ηρακλής 55-70: Πρώτη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Πρώτο ροζ φύλλο στη Basket League

Λάρισα – Ηρακλής 55-70: Πρώτη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Ηρακλής που έφυγε με το διπλό από τη Λάρισα (55-70).

Ο Ηρακλής μπήκε εντυπωσιακά στο παιχνίδι και προηγήθηκε 7-0 στο πρώτο δίλεπτο, ωστόσο κάπου εκεί… εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Με τον Ζάρα να δίνει λύσεις και τον Σπαν να ευστοχεί σε buzzer beater τρίποντο, η Λάρισα έτρεξε σερί 19-0 κι έκλεισε την πρώτη περίοδο με «αέρα» 12 πόντων (19-7)!

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τους παίκτες του Γηραιού να κυριαρχούν: με σερί 9-0, πλησίασαν σε απόσταση βολής (19-16 στο 13’). Με τον Κρουμπάλι να καθαρίζει, οι γηπεδούχοι απομακρύνθηκαν κάπως (27-22 στο 17’), ωστόσο οι Θεσσαλονικείς απάντησαν με επιμέρους 8-1, που τους έφερε στο +2 με το φινάλε του ημιχρόνου (28-30).

Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά νευρικές και άστοχες στην εκκίνηση της 3ης περιόδου, με συνέπεια να μην αλλάξει κάτι για περίπου 4 λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν μικρό προβάδισμα διά χειρός Αγραβάνη, ο οποίος εκτελούσε με συνέπεια (30-36 στο 24’). Φόρτσιουν και Σπαν απάντησαν και οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν στο φινάλε του δεκαλέπτου (42-42).

Με καλάθι του Τσαϊρέλη, η Λάρισα πέρασε μπροστά (44-42) στην αφετηρία της 4ης περιόδου, όμως οι παίκτες του Παπανικολόπουλου ήταν απελπιστικά άστοχοι στη συνέχεια. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Ηρακλή να τρέξει σερί 14-0 και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη του (44-56 στο 35’).

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν στο -7 (49-56 στο 37’), αφού οι Λιντς και Ντάγκλας ήταν ασταμάτητοι στα τελευταία λεπτά και «σκότωσαν» τις ελπίδες των Θεσσαλών χαρίζοντας το διπλό στην ομάδα τους (55-70).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 19-7, 28-30, 42-42, 55-70.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.