Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η συμπεριφορά ενός προπονητή που χαστούκισε ένα 13χρονο κορίτσι (βίντεο)

Τι υποστηρίζει η μητέρα της 13χρονης αθλήτριας

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η συμπεριφορά ενός προπονητή που χαστούκισε ένα 13χρονο κορίτσι (βίντεο)

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά το χαστούκι ενός προπονητή σε ένα 13χρονο κορίτσι.

O αγώνας καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση για τους συγγενείς και φίλους των αθλητών που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο όπου πραγματοποιούνταν η συγκεκριμένη διοργάνωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Κατά τη διάρκεια όμως του live streaming, οι γονείς σοκαρίστηκαν όταν είδαν τον προπονητή να χαστουκίζει τη νεαρή αθλήτρια και στη συνέχεια να την πιάνει από το σβέρκο, ενώ παράλληλα την ταρακουνούσε και την επέπληττε σε έντονο ύφος.

Ο εν λόγω προπονητής θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του εξήγησε πως: «Το κορίτσι, όπως και την αδελφή τους τα έχω σαν παιδιά μου γιατί είναι από μονογονεϊκή οικογένεια. Προσπαθώ να τις τραβήξω από λάθος δρόμους. Δύο μπατσούλες της έριξα.

Τα έχω σας παιδιά μου. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Δεν μου απέδωσε όπως θα ήθελα και της έδωσα μια μπατσούλα. Ήταν η κακιά στιγμή. Ήμουν πιεσμένος από τον αγώνα κι αντέδρασα έτσι», ενώ υποστήριξε πως έχει πάρει την συγκατάθεση από την μητέρα της 13χρονης αθλήτριας για να προβεί σε τέτοιες κινήσεις.

Τι υποστηρίζει η μητέρα της 13χρονης αθλήτριας;

Τα λεγόμενα του όμως επιβεβαίωσε και η μητέρα της μικρής αθλήτριας, η οποία φαίνεται να κάλυψε τον προπονητή.

«Είναι σαν δεύτερος πατέρας στα παιδιά μου. Ό,τι έγινε, έγινε μέσα στο stress του αγώνα, δε χρειάζεται να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα. Ήταν κάτι της στιγμής, δεν έχει ξαναγίνει και ούτε πιστεύω θα γίνει άλλη φορά», δήλωσε.

Σημείωσε μάλιστα πως καμία από τις δυο τις κόρες δεν αντέδρασαν άσχημα και πως συνεχίζουν τις προπονήσεις μαζί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανακοίνωσε εξέδωσε και η ομοσπονδία Tae Kwon Do αναφέροντας ότι «καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας, σωματική ή λεκτικής. Η βία δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του αθλήματος, αφού οι προπονητές – δάσκαλοί μας, έχουν ως βασική προτεραιότητα την εκμάθηση της πειθαρχίας και του αυτοελέγχου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.