ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλη νίκη του Λαύριου με 95-86 επί της Νίζνι Νόνγκοροτ στην παράταση

Στο ΣΕΦ

Μεγάλη νίκη του Λαύριου με 95-86 επί της Νίζνι Νόνγκοροτ στην παράταση

Το Λαύριο επικράτησε με 95-86 (80-80 κ.δ.) στην παράταση επί της Νίζνι Νόνγκοροτ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League.

Αυτό ήταν το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα (2-1) για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη που πλέον βρίσκεται σε καλό δρόμο για την πρόκριση.

Κορυφαίος για την ελληνική ομάδα ήταν ο ασταμάτητος Τάισον Κάρτερ που μέτρησε 35 πόντους και 6 ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Βασίλης Μουράτος με 15 πόντους και 6 ασίστ. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισαν οι Ιβάν Στρέμπκοφ και Σεργκέι Τορόποφ με 21 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο, με τον Λαύριο να έχει τα ηνία και να προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του, ωστόσο η Νίζνι παρέμενε σε απόσταση βολής. Στη συνέχεια το σύνολο του Χρήστου Σερέλη ανέβασε ρυθμούς και εν τέλει κατάφερε να χτίσει μια μικρή διαφορά, πηγαίνοντας μάλιστα στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με 49-44.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ρώσοι προσπάθησαν να επιστρέψουν και πάλι, όμως το μόνο που πέτυχαν ήταν να ροκανίσουν λίγο την απόσταση τους από την ομάδα της Λαυραιωτικής, σε μια περίοδο με αρκετά μικρό σκορ που έδειχνε τη νευρικότητα των παικτών. Η τελευταία περίοδος ήταν πραγματικό ντέρμπι, με το Λαύριο να κρατά την τύχη στα χέρια του στα τελευταία λεπτά, ωστόσο η Νίζνι βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει.

Αφού μείωσε τη διαφορά, ο Ιβάν Στρέμπκοφ με τρίποντο έκανε το 79-80 για τους Ρώσους, με 4″ να μένουν στο ρολόι. Ο Πέτρος Γερομιχαλός κέρδισε φάουλ και βολές με 1″ για τη λήξη. Μπόρεσε να βάλει 1/2 και να στείλει εν τέλει το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην παράταση το Λαύριο μπήκε αποφασισμένο να καθαρίσει το ματς, βγάζοντας τρομερή ενέργεια και με ένα επιμέρους 15-6 μπόρεσε να εξασφαλίσει τη νίκη με σκορ 95-86.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.