ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντός έδρας ήττα με 113-98 για τους Μπακς από τους μαχητικούς Νικς

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν μέχρι και 21 πόντους

Εντός έδρας ήττα με 113-98 για τους Μπακς από τους μαχητικούς Νικς

Οι Μπακς των πολλών απουσιών γνώρισαν την ήττα με 113-98 από τους Νικς αν και στην αρχή της δεύτερης περιόδου είχαν φτάσει σε σημείο να προηγούνται και με 21 πόντους διαφορά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 25 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 30 λεπτά συμμετοχής, ο Άλεν είχε 22 πόντους και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο 4 πόντους 3 ριμπάουντ και δύο ασίστ σε περίπου 18 λεπτά. Για τους Νικς καλύτερος ήταν ο Ραντλ με 32 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ καλή εμφάνιση είχαν και οι Ρόουζ με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ και ο Μπάρελ με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Οι Μπακς στερήθηκαν των υπηρεσιών των Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ, ένα μεγάλο πλήγμα που φάνηκε ιδιαίτερα στην αρχή της δεύτερης περιόδου… Εκεί από τους 21 πόντους που είχαν διαφορά οι Μπακς είδαν τους Νικς να μειώνουν με ένα μεγάλο σερί 24-8 και να τελειώνει η περίοδος με επτά πόντους διαφορά. Στην συνέχεια οι Νικς πέρασαν μπροστά καταφέρνοντας τελικά να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Σε άλλο ματς που έγινε τα ξημερώματα οι Κλίπερς επικράτησαν 104-84 των Τίμπεργουλβς έχοντας καλύψει μια διαφορά 20 πόντων, παρά το γεγονός ότι απουσίαζε ο Λέοναρντ. Ο Τζόρτζ είχε 21 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Τζάκσον 20 πόντους και ο Ζούμπατς 14 πόντους και 14 ριμπάουντ. Καλύτερος για τη Μινεσότα ο Τάουνς με 20 πόντους και ο Μπίσλεϊ με 18.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εύκολη νίκη για τους Γουόριορς απέναντι στους Πέλικανς με 126-85 έχοντας τρομερή επίδοση στις ασίστ. Η παρέα του Κάρι τελείωσε το ματς έχοντας 36 ασίστ και απίστευτες συνεργασίες στο παρκέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.