ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Παραλίγο τραγωδία στην Αγγλία – Φωτοβολίδα χτύπησε ποδοσφαιριστή (βίντεο)

Σοκαριστική σκηνή

Παραλίγο τραγωδία στην Αγγλία – Φωτοβολίδα χτύπησε ποδοσφαιριστή (βίντεο)

Μία φωτοβολίδα πέτυχε έναν ποδοσφαιριστή στα πόδια, σε ερασιτεχνικό ματς στην Αγγλία, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Hashtag United, ο παίκτης του θα μπορούσε να είχε τυφλωθεί στο ματς που έγινε στο Bonfire Night, τη Νύχτα του Γκάι Φωκς στις 05/11.

Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα της β’ ομάδας της Hashtag United με την Concord Rangers στην πόλη του Μπέιζιλντον, περίπου 70 χιλιόμετρα έξω από το Λονδίνο.

Η φωτοβολίδα βρήκε τον Μάτας Σκρνα και φυσικά μετά το συμβάν ο αγώνας διακόπηκε.

Μετά το περιστατικό, ένας εκπρόσωπος της ομάδας πήγε στους περίοικους και τους ζήτησε να σταματήσει τη ρίψη των φωτοβολίδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Λίγο πιο πάνω και θα μπορούσε να είχε τυφλωθεί» έγραψε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Σπένσερ Όουεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.