ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

38ος Μαραθώνιος Αθήνας: Νικητής ο Κ.Γκελαούζος – Έσπασε ρεκόρ 17 ετών – «Ευχαριστώ τον κόσμο»

Τερμάτισε πρώτος στο Παναθηναϊκό Στάδιο με 2:16:50

38ος Μαραθώνιος Αθήνας: Νικητής ο Κ.Γκελαούζος – Έσπασε ρεκόρ 17 ετών – «Ευχαριστώ τον κόσμο»

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, μετά από δυο χρόνια «απουσίας» λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, «επέστρεψε» σήμερα Κυριακή 14 Νοεμβρίου, με το νήμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο να κόβει πρώτος ο Κώστας Γκελαούζος,

Ο Έλληνας πρωταθλητής Κώστας Γκελαούζος, ο οποίος απέδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τερμάτισε πρώτος στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών στο Παναθηναϊκό Στάδιο με 2:16:50. Χρόνος που αποτελεί ατομικό ρεκόρ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε επικράτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Στόχος του πέρα από τη νίκη, ήταν να «κυνηγήσει» το ρεκόρ διαδρομής του Νίκου Πολιά (2:17.56) το οποίο είχε καταφέρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, όπως και έπραξε.

Άτυχος στάθηκε ο Παναγιώτης Καραΐσκος, ο δεύτερος το 2019 και τρίτος το 2018, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν κατέβηκε στον αγώνα. Με τον Γκελαούζο να του αφιερώνει τη νίκη του.

Ο νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνιού Αθηνών, Κώστας Γκελαούζος, αφιέρωσε το κατόρθωμα του στον κόσμο που τον στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον φίλο του και συναθλητή του, Παναγιώτη Καραϊσκο, που δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί στην 38η Κλασική διαδρομή, καθώς τέσσερις μέρες πριν, νόσησε με κορωνοϊο:

«Η αλήθεια είναι πως ρίσκαρα πολύ. Πέρασα αρκετά γρήγορα, το οποίο με χρέωσε μετά. Παρόλα αυτά έδειξα πολύ δυνατός και ότι έχω την επίδοση στα πόδια μου. Κρατήθηκα, το πίστεψα. Το χρώσταγα στον κόσμο και τους ευχαριστώ όλους. Και μέσα στη διαδρομή και στο Καλλιμάρμαρο, πραγματικά μου έδωσαν κίνητρο, να καταφέρω αυτό που κατάφερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.