ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ετοιμάζει «αντάρτικο» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ο Ν.Τζόκοβιτς: Εκτός Australian Open οι ανεμβολίαστοι τενίστες

Πολλοί αθλητές ενέδωσαν όχι όμως ο «Τζόλε»

Ετοιμάζει «αντάρτικο» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ο Ν.Τζόκοβιτς: Εκτός Australian Open οι ανεμβολίαστοι τενίστες

Είναι πλέον και επίσημο, οι ανεμβολίαστοι τενίστες δεν θα αγωνιστούν στο Australian Open το 2022, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο επικεφαλής του τουρνουά Κρεγκ Τάιλι.

Για το ζήτημα είχε δημιουργηθεί σύγχυση τους τελευταίους μήνες, λόγω των αντικρουόμενων δηλώσεων που έκαναν κατά καιρούς κορυφαίοι πολιτικοί και αξιωματούχοι της Αυστραλίας.

«Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με τον εμβολιασμό και για να είμαι πολύ σαφής, όταν ο πρωθυπουργός της πολιτείας ανακοίνωσε ότι όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν, το καταστήσαμε σαφές», είπε ο Τάιλι στους δημοσιογράφους.

O Νόβακ Τζόκοβιτς, νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε γνωστό πως δεν θέλει να αποκαλύψει δημοσίως το αν έχει εμβολιαστεί ή όχι.

«Ο Νόβακ ξέρει πως πρέπει να εμβολιαστεί για να παίξει» ξεκαθάρισε ο Τάιλι, προσθέτοντας πως «θα θέλαμε να τον έχουμε εδώ».

Ο Τάιλι επιβεβαίωσε ακόμη πως το τουρνουά που πραγματοποιείται από τις 17 έως τις 30 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη, θα διεξαχθεί μπροστά σε φιλάθλους.

Τον περασμένο μήνα, ο Σέρβος είχε εμφανιστεί αβέβαιος για το αν παίξει ή όχι στο Αυστραλιανό Όπεν, λέγοντας πως περίμενε μια επιβεβαίωση από τον Τάιλι για να πάρει την απόφασή του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=0qvcuWAse_c&feature=emb_title&ab_channel=YgeiaNews

Ετοιμάζει «αντάρτικο» ο Τζόκοβιτς

Μιλώντας την περασμένη εβδομάδα στο ATP Finals στο Τορίνο ο Τζόκοβιτς ανέφερε πως «η ελευθερία επιλογής είναι βασική για όλους. Είτε πρόκειται για εμβολιασμό είτε για οτιδήποτε άλλο στη ζωή, πρέπει να έχεις την ελευθερία να επιλέξεις, να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις, τι θέλεις να βάλεις στο σώμα σου».

«Ήμουν πάντα υπέρμαχος αυτού και πάντα υποστηρικτής της ελευθερίας της επιλογής, και πάντα θα το υποστηρίζω γιατί η ελευθερία είναι απαραίτητη για μια ευτυχισμένη και ευημερούσα ζωή», πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει κερδίσει 20 Grand Slam, μεταξύ των οποίων και εννέα Australian Open.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Σέρβος πρωταθλητής σκέφτεται σοβαρά να μην κατεβεί στο πρωτάθλημα, ενώ προσφάτως είχε δηλώσει ότι «αρκετοί αθλητές ταλαιπωρήθηκαν στο προηγούμενο Australian Open, όπως κι εγώ. Με αυτές τις συνθήκες νομίζω ότι πολλοί αθλητές θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά αν θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία. Για πολλούς, βέβαια, σημαντικό κριτήριο είναι και ο οικονομικός παράγοντας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.