ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τούμπα: Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο – Διακοπή του παιχνιδιού με τον Άρη στο 90′ με το σκορ 0-1

Σκηνές χάους!

Τούμπα: Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο – Διακοπή του παιχνιδιού με τον Άρη στο 90′ με το σκορ 0-1

Διακόπηκε προσωρινά το παιχνίδι για την Α΄ Εθνική κατηγορία του ΠΑΟΚ με τον Άρη, στην Τούμπα μετά την εισβολή οπαδών του Δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο και ενώ προηγείτο ο Άρης με 0-1.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο πυρσοί από την κερκίδα εκτοξεύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Δευτερόλεπτα αργότερα υπήρξε εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες του Άρη να κατευθύνονται αμέσως προς τα αποδυτήρια, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο μετά, ακούστηκαν δεκάδες κροτίδες από το γήπεδο.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ από την άλλη περίμεναν μερικά λεπτά και παρακολουθούσαν τα γεγονότα, ωστόσο ο διαιτητής τους έδωσε εντολή να πάνε στα αποδυτήρια.

Το σκορ στο λεπτό που συνέβησαν όλα αυτά ήταν 0-1 με τον Άρη να έχει το προβάδισμα με γκολ του Μαντσίνι από το πρώτο μέρος.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το παιχνίδι θα συνεχιστεί. Στο μεταξύ, οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποχωρούν από το γήπεδο με την Θύρα 4 να αδειάζει.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει 4 συλλήψεις από οπαδούς που έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει και σε προσαγωγές άλλων ατόμων, οπότε υπάρχει πιθανότητα ο αριθμός των συλλήψεων να αυξηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τέλει το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά έπειτα από μια 40λεπτη διακοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.