Στο Μπερναμπέου υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται η δικιά τους κλήρωση να επηρεάζεται από όσα έγιναν αργότερα

Για «σκάνδαλο» κάνουν λόγοι οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, σχολιάζοντας την απόφαση της UEFA να επαναληφθεί η κλήρωση της φάσης των «16» της διοργάνωσης.

Οι Μερένγκες που κληρώθηκαν με την Μπενφίκα, σε ένα άκρως ευνοϊκό διασταύρωμα, ισχυρίστηκαν αρχικά ότι αν επαναληφθεί η κλήρωση θα πρέπει να γίνει μετά το δεύτερο μπαλάκι, ώστε να μην επηρεαστούν, αφού το θέμα προέκυψε αφότου εκείνοι είχαν «ζευγαρώσει» με τους Πορτογάλους.

Μετά την οριστική απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να επαναληφθεί η κλήρωση, άνθρωποι του συλλόγου δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την εξέλιξη και κάνουν λόγο για «σκάνδαλο»!

Στο Μπερναμπέου υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται η δικιά τους κλήρωση να επηρεάζεται από όσα έγιναν αργότερα. Επιπλέον από τα γραφεία στο Βαλντεμπέμπας προκύπτει πως η UEFA ενημερώθηκε ιδιωτικά για τη θέση της «Βασίλισσας».

Η ομάδα όπως και ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν αντίθεση στην επανάληψη της κλήρωσης, ωστόσο το ανώτατο όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αγνόησε το αίτημά της. Το γεγονός αυτό τείνει να μεγαλώσει το χάσμα, στις ήδη αποδυναμωμένες (μετά το εγχείρημα της δημιουργίας της European Super League) σχέσεις μεταξύ της Μαδρίτης και της UEFA.

Ωστόσο η UEFA φέρεται να αποφάσισε πως το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπενφίκα θα παραμείνει ως έχει, αφού βγήκε πριν το… φιάσκο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!