ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο Παλάτι η πρώτη εμφάνιση του Λιούις Χάμιλτον μετά την ήττα του – Τον έχρισε ιππότη ο Κάρολος (φώτο)

τον έχρισε ιππότη ο Κάρολος

Στο Παλάτι η πρώτη εμφάνιση του  Λιούις Χάμιλτον μετά την ήττα του – Τον έχρισε ιππότη ο Κάρολος (φώτο)

Μετά από τρεις ημέρες που ο Λιούις Χάμιλτον ήταν πραγματικά άφαντος, μετά την ήττα στον τελικό της Formula 1, εμφανίστηκε σήμερα, στο κάστρο Γουίνδσορ.

Ο Λιούις Χάμιλτον συνοδευόμενος από την μητέρα του Κάρμεν έφθασε σήμερα το πρωί στο κάστρο Γουίνδσορ, για να λάβει επισήμως, ένα χρόνο μετά τη σχετική ανακοίνωση και τον τίτλο του. Ο Σερ, πλέον, Λιούις Χάμιλτον χρίστηκε ιππότης από τον πρίγκιπα Κάρολο. Φυσικά τα χαμόγελα περίσσεψαν, τόσο από τον ίδιο όσο και από την μητέρα του, αλλά και τα μέλη του παλατιού που τον υποδέχθηκαν με θέρμη για να του αποδώσουν αυτή την ανώτερη τιμή που αποδίδει σε πολίτες το παλάτι, προσωπικότητες που με τις πράξεις τους κάνουν περήφανους τους Βρετανούς.

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο τέταρτος στην ιστορία πιλότος της Formula 1 στον οποίο αποδίδεται αυτή η εξαιρετική τιμή. Η βασίλισσα δεν ήταν παρούσα, τον Λιούις Χάμιλτον έχρισε ιππότη ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.