ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίσημο: Αποσύρεται από το ATP Cup της Αυστραλίας ο Ν.Τζόκοβιτς λόγω εμβολίου

Επίσημο: Αποσύρεται από το ATP Cup της Αυστραλίας ο Ν.Τζόκοβιτς λόγω εμβολίου

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, αποχώρησε από την ομάδα της Σερβίας για το ATP Cup στην Αυστραλία, όπως δήλωσαν σήμερα οι διοργανωτές, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

«Η ομάδα της Σερβίας θα ηγείται πλέον από τον νούμερο 33 του κόσμου Ντούσαν Λάγιοβιτς», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

Υπήρξαν έντονες εικασίες σχετικά με τη συμμετοχή του Τζόκοβιτς στη διοργάνωση και στο Australian Open, που ξεκινά στις 17 Ιανουαρίου, με τον 34χρονο, ο οποίος είναι αντίθετος με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, να αρνείται επανειλημμένα να πει εάν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διοργανωτές του Australian Open έχουν ορίσει ότι όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού ή να έχουν ιατρική εξαίρεση από μια ανεξάρτητη ομάδα ειδικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.