ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Μόρισον: Η τριετής απαγόρευση του Ν.Τζόκοβιτς θα μπορούσε να λήξει νωρίτερα

Σ.Μόρισον: Η τριετής απαγόρευση του Ν.Τζόκοβιτς θα μπορούσε να λήξει νωρίτερα

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, υποστήριξε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα μπορούσε να επιστρέψει στην Αυστραλία νωρίτερα από το αναμενόμενο μετά την απέλασή του.

Η τριετής απαγόρευση βίζας για τον Τζόκοβιτς θα μπορούσε να λήξει νωρίτερα λέει τώρα ο Αυστραλός πρωθυπουργός. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προσγειώθηκε στο Ντουμπάι νωρίς τη Δευτέρα.

Ο κορυφαίος παίκτης του τένις απελάθηκε από την Αυστραλία την Κυριακή αφού έχασε τη δικαστική μάχη για την έκδοση βίζας, με τις αρχές της χώρας να επικεντρώνονται στο γεγονός ότι είναι μη εμβολιασμένος για να τον σύρουν σε μία πρωτοφανή περιπέτεια.

Σύμφωνα με τους νόμους της Αυστραλίας για τη μετανάστευση, ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να λάβει νέα βίζα για να επισκεφθεί τη χώρα για τρία χρόνια. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Σκοτ ​​Μόρισον είπε ότι θα μπορούσε να του επιτραπεί η είσοδος νωρίτερα υπό τις «κατάλληλες συνθήκες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«[Η απαγόρευση] ισχύει για μια περίοδο τριών ετών, αλλά υπάρχει η ευκαιρία να επιστρέψουν στις σωστές συνθήκες και αυτό θα εξεταζόταν εκείνη τη στιγμή», είπε σε συνέντευξή του στον αυστραλιανό ραδιοφωνικό σταθμό 2GB τη Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.