ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Australian Open: «Προελαύνουν» Ν.Κύργιος και Θ.Κοκκινάκης (βίντεο)

Australian Open: «Προελαύνουν» Ν.Κύργιος και Θ.Κοκκινάκης (βίντεο)

Ασταμάτητοι είναι οι Νικ Κύργιος και ο Θανάσης Κοκκινάκης στο διπλό του Australian Open, καθώς επικράτησαν και των Μπεχάρ και Εσκομπάρ με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-4).

Οι δύο Ελληνοαυστραλοί τενίστες έχουν βρει για τα καλά ρυθμό και γνωρίζουν την αποθέωση από τους συμπατριώτες τους στη Μελβούρνη, όντας ήδη στα προημιτελικά του τουρνουά.

Αφού άφησαν εκτός και το Νο15 του ταμπλό δε, έχουν αρχίσει να «ανεβάζουν» τον… πήχη για τη συμμετοχή τους στο διπλό, αφού δείχνουν ικανοί ακόμη και να διεκδικήσουν τον τίτλο στην Αυστραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.