ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το αντίο της Παναχαϊκής στον Γιώργο Σιδέρη

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

Το αντίο της Παναχαϊκής στον Γιώργο Σιδέρη

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο για τον χαμό του παλαίμαχου άσου, Γιώργου Σιδέρη. Ο Γιώργος Σιδέρης πέθανε σε ηλικία 74 ετών και υπήρξε μια μεγάλη δόξα της Παναχαϊκής. Είχε αγωνιστεί με την ομάδα της Πάτρας και στο Κύπελλο UEFA.

Ο παλαίμαχος άσος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Προοδευτική Πατρών και από το 1966 φορούσε τη φανέλα της Παναχαϊκής για μια δεκαετία. Ο Σιδέρης μετά την Παναχαϊκή έπαιξε σε ΑΠΣ Πάτραι, Πανηλειακό και Θύελλα Πατρών.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

«Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (28/1) ένας άνθρωπος που τίμησε τη φανέλα της Παναχαϊκής. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Γιώργος Σίδερης δεν είναι πλέον κοντά μας. Ο Γιώργος Σίδερης ήταν μέλος των σπουδαίων ομάδων της Παναχαϊκής που έκαναν εντυπωσιακές πορείες στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά σημαντικό κομμάτι της ομάδας που έπαιξε στην Ευρώπη.

Η οικογένεια της Παναχαϊκής εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Σίδερη και ευχήθηηκε καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του» αναφέρει η ανακοίνωση της Παναχαϊκής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.