Πληροφορίες: Εμβολιάστηκε πρόσφατα ο 22χρονος Αλέξανδρος Λάμπι που πέθανε στο γήπεδο

Πληροφορίες ότι πριν περίπου 10 ημέρες εμβολιάστηκε

Πληροφορίες: Εμβολιάστηκε πρόσφατα ο 22χρονος Αλέξανδρος Λάμπι που πέθανε στο γήπεδο

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο 22χρονος Αλέξανδρος Λάμπι κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα και τελικά έχασε τη ζωή του.

Ένα ακόμη νέο παιδί, ένας ακόμη αθλητής, χάνει τον τελευταίο καιρό τη ζωή του και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα του (την Ηλιούπολη) ο 22χρονος είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού πριν περίπου δέκα ημέρες και με αυτό τον τρόπο ο Αλέξανδρος Λάμπι γίνεται ένας ακόμη εμβολιασμένος αθλητής που πεθαίνει αιφνιδίως τον τελευταίο χρόνο.

Πώς έχασε τη ζωή του

Ο 22χρονος κατέρρευσε όταν πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο, μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ο αγώνας διεκόπη με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Χαρακτηριστικό είναι πως το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης για περίπου 15 λεπτά.

Ωστόσο όπως ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της Ερμιονίδας, Λευτέρης Δαγρές αξιωματούχοι του αγώνα ανέφεραν ότι «ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελάχιστο σφυγμό και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον».

Ο νεαρός επιθετικός μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, όπου και δυστυχώς κατέληξε.

Η μητέρα του Αλέξανδρου ήταν στο γήπεδο όταν κατέρρευσε

Η μοίρα δεν έπαιξε άσχημο παιχνίδι μόνο στον 21χρονο παίκτη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο πρόωρα. Ήταν σκληρή και για τη μητέρα του Λάμπη, η οποία ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και μαζί τον γιο της που είχε επιλεγεί στην αρχική ενδεκάδα της Ηλιούπολης από τον Βαγγέλη Χαντέ.

Αντ’ αυτού είδε τον Αλέξανδρό της να κείτεται στο χορτάρι, να μην επανέρχεται και στο τέλος να χάνει ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.