ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

39ος Μαραθώνιος: Βραβεύονται οι κορυφαίοι αθλητές και οι κορυφαίες αθλήτριες πριν τον τερματισμό

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας

39ος Μαραθώνιος: Βραβεύονται οι κορυφαίοι αθλητές και οι κορυφαίες αθλήτριες πριν τον τερματισμό

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας 2022 είναι μία από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγεται στην Αθήνα, με την αυθεντική διαδρομή να προσελκύει χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο.

Κάθε χρόνο το Παναθηναϊκό Στάδιο υποδέχεται τους όλους όσους καταφέρνουν να τερματίσουν αλλά εκτός αυτού βραβεύονται οι κορυφαίοι αθλητές που διέπρεψαν στη διάρκεια του 2022.

Σημειώνεται ότι οι διακρίσεις των μελών της Ελληνικής εθνικής ομάδας, ήρθαν ως συνέχεια των εξαιρετικών εμφανίσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και σε άλλες διοργανώσεις.

Οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που έλαμψαν στη διάρκεια της χρονιάς, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη μεγάλη γιορτή, τον Μαραθώνιο Αθήνας, καθώς η Ομοσπονδία θα τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και ο κόσμος στις εξέδρες θα έχει την ευκαιρία να τους χειροκροτήσει.

Λίγο πριν τον τερματισμό του πρώτου μαραθωνοδρόμου, η προσοχή θα στραφεί στους αθλητές και στις αθλήτριες μας, που θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στον ιστορικό Παναθηναϊκό στάδιο και να νιώσουν την μαγεία του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η Ελίνα Τζένγκο, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Γιάννης Κορακίδης, η Αρετή Φιλιππίδου, η Ηλιάνα Τριανταφύλλου, ο Γιώργος Παπαναστασίου, η Κυριακή Φιλτισάκου, η Έφη Κουρκουτσάκη, η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Όλγα Φιάσκα θα βραβευθούν για τα μετάλλια που κατέκτησαν το 2022. Επίσης θα βραβευθούν οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι, Ναπολέων Κεφαλόπουλος και Γιώργος Μποτσκαριώβ. Από την εκδήλωση θα απουσιάζουν η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, που ζει στις ΗΠΑ, και η πρωταθλήτρια του βάδην, Χριστίνα Παπαδοπούλου που βρίσκεται στην Αυστραλία.

Αναλυτικά οι αθλητές και αθλήτριες που θα βραβευθούν:

Μίλτος Τεντόγλου (μήκος)

1ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, Βελιγράδι

1ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, Μόναχο

2ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού, Όρεγκον

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (βάδην)

1η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην, Μόναχο

1η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην, Μόναχο

2η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην 20χλμ. ομαδικό, Μουσκάτ

Ελίνα Τζένγκο (ακοντισμός)

1η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, Μόναχο

Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ)

2η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, Μόναχο

Γιάννης Κορακίδης (σφυροβολία)

1ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, Ναϊρόμπι

Αρετή Φιλιππίδου Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α/Γ Κ20, Ναϊρόμπι

2η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20

Ηλιάνα Τριανταφύλλου (επί κοντώ)

1η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, Ιερουσαλήμ

Γιώργος Παπαναστασίου

3ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, Ιερουσαλήμ

Κυριακή Φιλτισάκου (βάδην)

2η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην 20χλμ. ομαδικό, Μουσκάτ

Έφη Κουρκουτσάκη (βάδην)

2η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην 20χλμ. ομαδικό, Μουσκάτ

Χριστίνα Παπαδοπούλου (βάδην)

2η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην 20χλμ. ομαδικό, Μουσκάτ

Όλγα Φιάσκα (βάδην)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην 20χλμ. ομαδικό, Μουσκάτ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.