ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Γκάφα της 23χρονης συντρόφου του Ρονάλντο – Αποκάλυψε το φύλο του 4ου παιδιού του! (φωτό, βίντεο)

Γκάφα της 23χρονης συντρόφου του Ρονάλντο – Αποκάλυψε το φύλο του 4ου παιδιού του! (φωτό, βίντεο)

Μια… γκάφα ολκής «κάρφωσε» το φύλο του τέταρτου παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο, που αναμένεται να γεννήσει τους επόμενους μήνες, η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Οι δάσκαλοι χορού της πανέμορφης 23χρονης στον λογαριασμό της στο Instagram, σε ένα βίντεο όπου η Ροντρίγκες μαθαίνει σάλσα, έγραψαν ένα σχόλιο και αποκάλυψαν κατά λάθος πως το ζευγάρι περιμένει κορίτσι!

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες στο βίντεο φορά μια μίνι φούστα κι ένα μπλουζάκι και φανερά ενθουσιασμένη με το μάθημα, έγραψε: «Ο χορός κάνει την καρδιά σου χαρούμενη. Ευχαριστώ τους δασκάλους μου Μπάσι και Ντέιζι, που μου έκαναν τα πρώτα μαθήματα σάλσα. Είμαι χαρούμενη».

Απαντώντας από τον επίσημο κοινό λογαριασμό τους οι δάσκαλοι έγραψαν: «Χαρά μας να σου μαθαίνουμε σάλσα. Είμαστε πολύ χαρούμενες με το πώς τα πήγες στο πρώτο σου μάθημα. Το μικρό κοριτσάκι που έχεις μέσα σου θα γίνει υπέροχη χορεύτρια. Μπάσι και Ντέιζι».

Το σχόλιο σβήστηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ενώ ο επίσημος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ακόμα τρία παιδιά, τον 7χρονο Κριστιάνο τζούνιορ και τα νεογέννητα δίδυμα, τον Ματέο και την Εβα. Και των τριών αυτών παιδιών οι μητέρες δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ.

https://www.instagram.com/p/BZWAzNShMqt/?taken-by=georginagio

https://www.instagram.com/p/BZV9E6eB661/?taken-by=georginagio

https://www.instagram.com/p/BYbnMjJBf2v/?taken-by=georginagio

https://www.instagram.com/p/BWe6WDpB3ZD/?taken-by=georginagio

https://www.instagram.com/p/BUblXmnB9jZ/?taken-by=georginagio

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.