ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Επίσημα νέος προπονητής της Κηφισιάς ο Σεμπάστιαν Λέτο

Την περυσινή σεζόν ήταν βοηθός αρχικά του Ντέιβιντ Νίλσεν και στη συνέχεια του Κώστα Μπράτσου

Επίσημα νέος προπονητής της Κηφισιάς ο Σεμπάστιαν Λέτο

Νέος προπονητής της Κηφισιάς θα είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Με σημερινή ανακοίνωση ο σύλλογος των βορείων προαστίων, γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Αργεντινό να «αναβαθμίζεται» σε πρώτο προπονητή καθώς την περυσινή σεζόν ήταν βοηθός αρχικά του Ντέιβιντ Νίλσεν και στη συνέχεια του Κώστα Μπράτσου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σεμπάστιαν ήρθε στην Κηφισιά σε μια δύσκολη περίοδο και βοήθησε πολύ με τις γνώσεις, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του, από τη θέση του βοηθού προπονητή.

Οι εικόνες του από το υψηλότερο επίπεδο, ο χαρακτήρας και το ήθος του ήταν στοιχεία που τον κατέστησαν εξ αρχής τη μοναδική επιλογή της διοίκησης για τη θέση του πρώτου προπονητή της Κηφισιάς για το 2024/25.

Η Κηφισιά θα κάνει μια νέα προσπάθεια την επόμενη σεζόν, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να συνεχίσει τα βήματα προόδου ως αθλητικός οργανισμός.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό θα συμβεί με τον Σεμπάστιαν Λέτο στις τάξεις της ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Του ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα και κάθε επιτυχία!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.