Τυχερός που ζει θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του ο 27χρονος επαγγελματίας παλαιστής Σον Φοίνιξ μετά το άλμα σε αγώνα τον περασμένο Οκτώβριο που κατέληξε με τον ίδιο στο νοσοκομείο να έχει υποστεί κατάγμα στο κρανίο και εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Φοίνιξ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο απο τη στιγμή του τραυματισμού του που συνέβηα όταν «βούτηξε» από τα σκοινία με στόχο να προσγειωθεί σε ένα τραπέζι.

Από λαθος υπολογισμό, όμως, ο 27χρονος προσγειώθηκε τελικά στο τσιμεντένιο πάτωμα με αποτέλεσμα να μείνει ακίνητος και να χρειαστεί στη συνέχεια να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Αν και έχουν περάσει τρεις μήνες απο το ατύχημα ο Φοίνιξ εξακολουθεί να υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες προκειμένου να επανέλθει από τους σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία της πρώτης ακτινογραφίας του μετά την άσχημη πτώση του στην οποία είναι εμφανές το κάταγμα που υπέστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξηγώντας, τέλος, γιατί έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, ο Φοίνιξ δήλωσε ότι το έκανε για να δείξει τους κινδύνους του επαγγέλματός του.