ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Έγραψε ιστορία ο Π.Γκιώνης: Προκρίθηκε για έκτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

O 44χρονος αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης εξασφάλισε τη θέση του στο Παρίσι

Έγραψε ιστορία ο Π.Γκιώνης: Προκρίθηκε για έκτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το Παρίσι εξασφάλισε ο Παναγιώτης Γκιώνης, με τον Έλληνα αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης να γράφει ιστορία.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα βρεθεί για έκτη φορά στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον 44χρονο αθλητή να γράφει τη δική του ιστορία στο Σεράγεβο της Βοσνίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προολυμπιακού τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Συγκεκριμένα ο Γιώνης επιβλήθηκε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης απέναντι στον Σλοβάκο Βανγκ Γιανγκ με 4-0 σετ και με αυτόν τον εμφατικό τρόπο θα δώσει το παρών στην γαλλική προτέουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πολύ καλή εμφάνιση ο Έλληνας αθλητής κέρδισε το τέταρτο φαβορί του τουρνουά και με 12-10, 11-5, 11-8, 14-12 έδωσε το έναυσμα για νέα πλατιά χαμόγελα όχι μόνο στους δικούς του ανθρώπους και του συνεργάτες του αλλά στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση γενικότερα και τον αθλητισμό της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.