Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Γ. Σαββίδης: «Στην Αθήνα κυριαρχεί μακράν ο Παναθηναϊκός…» (φώτο)

Γ. Σαββίδης: «Στην Αθήνα κυριαρχεί μακράν ο Παναθηναϊκός…» (φώτο)

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατονόμασε τον Παναθηναϊκό ως την πιο ιστορική ομάδα της Αθήνας ενώ ανέφερε πως για την ΑΕΚ μπορούν να συζητήσουν από το 2014 και μετά δεδομένου πως ο φίλος της Ένωσης σημείωσε στο μήνυμά του τις διαφορές σε τίτλους -όπως τις χαρακτήρισε- που έχει η ομάδα του με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο φίλος της ΑΕΚ απευθυνόμενος στον Γιώργο Σαββίδη:

«Ειλικρινά πιστεύεις ότι ιστορικά ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την ΑΕΚ; Έλα τώρα μπορείς να δεις τις διαφορές, η ΑΕΚ έχει πάρει 12 πρωταθλήματα και έχει κερδίσει το Κύπελλο 15 φορές. Ο ΠΑΟΚ έχει στεφθεί μόλις δύο φορές πρωταθλητής και έχει κερδίσει έξι φορές το Κύπελλο. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει τον ΠΑΟΚ πάνω από 50 φορές, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει την ΑΕΚ λιγότερο από 35 φορές. Η ΑΕΚ έχει μπει στους ομίλους του Champions League πέντε φορές στην ιστορία της ενώ ο ΠΑΟΚ καμία. Δεν προσπαθώ να σε προσβάλλω αλλά η ιστορία λέει την αλήθεια. Καλή χρονιά και πιστεύω πως αυτή η χρονιά ίσως να ανήκει στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο έχουμε δει πολλά λάθη των διαιτητών μέχρι τώρα…».

Η απάντηση του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ ήταν άμεση: «Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει φίλε μου, ειλικρινά. Μιλάω μόνο για να προκαλώ τους ανθρώπους γιατί είναι αστείο να διαβάζω τα σχόλια τους. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει για κανέναν σύλλογο στην Ελλάδα. Αν μιλάμε για ιστορία, στην Αθήνα κυριαρχεί μακράν ο Παναθηναϊκός. Αν μιλάμε για την ομάδα σου, θα μιλήσουμε από το 2014 και μετά. Δεν θα το έκανα αλλά αλήθεια δεν με ενδιαφέρει. Καλή χρονιά και σε σένα. Να είσαι υγιής και χαρούμενος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.