
Στον 3ο γύρο (προημιτελικά) του Open 13 που διεξάγεται στη Μασσαλία προκρίθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Έλληνας τενίστας κέρδισε με 6-4, 6-2 τον Πολωνό Χούμπερτ Χουρκάτς και συνεχίζει στο τουρνουά!
Στο 1ο σετ ο Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία. Απείλησε με μπρέικ στο 4ο γκειμ αλλά το έκανε στο 10ο και πήρε το σετ με 6-4. Ο Τσιτσιπάς στο 2ο σετ ήταν πιο… φουριόζος, κέρδισε τα 4 τελευταία γκέιμ και πήρε το σετ αλλά και τον αγώνα σε 59′.
Στα προημιτελικά ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σεργκέι Στακόφσκι – Γκρεγκουάρ Μπαρέρ. Το παιχνίδι έχει οριστεί για το βράδυ (21:30) της Πέμπτης ενώ οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή (22.2).
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.