ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπερτομέου: Κάλυψη σε Ρεάλ και Ολυμπιακό σε περίπτωση αποχώρησης από τα πρωταθλήματά τους

Μπερτομέου: Κάλυψη σε Ρεάλ και Ολυμπιακό σε περίπτωση αποχώρησης από τα πρωταθλήματά τους

Ο Ζόρντι Μπερτομέου τόνισε πως μία ομάδα μπορεί να συμμετέχει στην Ευρωλίγκα, δίχως να αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημά της.

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης (20.02.2019) στην εκπομπή “Larguero” της “Cadena Ser”, ο διευθύνων σύμβουλος της Euroleague αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα, με τις σκέψεις αποχώρησης από την ACB που κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ανάλογη πρόθεση του Ολυμπιακού, μετά την αποχώρησή του στο ημίχρονο του ημιτελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκο.

“Δεν είναι ότι η Euroleague ενδιαφέρεται ή όχι για το που βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μέτοχος και ιδιοκτήτης της διοργάνωσης. Η Euroleague βασίζεται στην απόφαση όλων των συνιστωσών της. Εάν υπάρχει μια απλή πλειοψηφία σε μια ψηφοφορία των ένδεκα ιδιοκτητών, η πρόταση θα προχωρήσει. Έχουμε τη δυνατότητα να μπορεί μια ομάδα να παίζει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό χωρίς να το κάνει σε εθνικό επίπεδο”, δήλωσε αρχικά ο Ζόρντι Μπερτομέου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Με ανησυχεί λίγο, ένας σύλλογος μετά από μια αμφιλεγόμενη διαιτησία, να αφήσει την διοργάνωση, δεδομένου ότι έχουμε μια άλλη λειτουργία. Πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο έργο. Θέλω επίσης να πω ότι οι Ισπανοί διαιτητές είναι μεταξύ των καλύτερων στην Ευρώπη, όπως και το μπάσκετ τους. Αλλά η Euroleague είναι μια εταιρεία, όχι μια ομοσπονδία. Ο τρόπος εργασίας μας είναι διαφορετικός, είναι επιχειρηματικός” ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.