Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Ρώσος δημοσιογράφος τρολάρει τον Ολυμπιακό για την αποχώρηση στο ΟΑΚΑ! (φώτο)

Ρώσος δημοσιογράφος τρολάρει τον Ολυμπιακό για την αποχώρηση στο ΟΑΚΑ! (φώτο)

Η αποχώρηση των «ερυθρόλευκων» από το ΟΑΚΑ στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ τους έχει… στιγματίσει σε όλη την Ευρώπη.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν σηκώσει τη… σημαία της επανάστασης μετά από την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, η υπόλοιπη μπασκετική Ευρώπη μάλλον δεν πήρε στα… σοβαρά όλα όσα κάνουν και λένε στον Πειραιά. Τρανή απόδειξη για αυτό, ήταν και το ποστάρισμα του Ρώσου δημοσιογράφου Αλεξάντερ Στέρνιχ, ο οποίος όταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προηγήθηκε με +19 στο Φάληρο, τρόλαρε σκληρά τους Πειραιώτες κάνοντας λόγο για αποχώρηση!

«Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να αποχωρήσει από το παιχνίδι στο -19. Περιμένετε, είναι απλά ο κόσμος αυτή τη φορά», ήταν η ατάκα του, έχοντας εμφανή διάθεση να «πικάρει» τον Ολυμπιακό λόγω της αποχώρησης από το ΟΑΚΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.