Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Κιτρινόμαυρος οδοστρωτήρας – Βήμα πρόκρισης για την ΑΕΚ με σπουδαίο διπλό 75-84 κόντρα στον ΠΑΟΚ (φώτο-βίντεο)

Κιτρινόμαυρος οδοστρωτήρας – Βήμα πρόκρισης για την ΑΕΚ με σπουδαίο διπλό 75-84 κόντρα στον ΠΑΟΚ (φώτο-βίντεο)

Με εξαιρετική εμφάνιση από την αρχή του αγώνα, η ΑΕΚ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον ΠΑΟΚ και πήρε άνετα τη νίκη με 75-84 μέσα στην Πυλαία, χάνοντας στο τέλος ακόμη μεγαλύτερη διαφορά.

Η Ένωση είχε σε τρομερή βραδιά για ένα ακόμη παιχνίδι στο Basketball Champions League, τον Βινς Χάντερ, ο οποίος με double double από το πρώτο ημίχρονο, έκρινε από νωρίς την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι

Η ΑΕΚ έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ματς και με τον Χάντερ να κάνει «πάρτι» κάτω από τη ρακέτα, πήρε προβάδισμα ασφαλείας από το πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο και έληξε με σκορ 11-30.


Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει στη συνέχεια και βρίσκοντας σκορ από τους Κόνιαρη και Τέπιτς, μείωσε τη διαφορά και σε μονοψήφιο αριθμό, για το 36-45 του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος όμως, η Ένωση πάτησε ξανά το «γκάζι» και με «όπλο» την άμυνά της, όπου δέχθηκε μόλις 10 πόντους σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο, «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς.

Παρόλα αυτά, ο Λούκα Μπάνκι ήταν εκνευρισμένος στο τέλος, αφού οι παίκτες του «χαλάρωσαν» στα τελευταία λεπτά και έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα του Παπαθεοδώρου να «μαζέψει» τη διαφορά ενόψει και της ρεβάνς.


Τα δεκάλεπτα: 11-30, 36-45, 46-65, 75-84

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Τζέφερσον 12, Κόνιαρης 18 (4/5), Μαργαρίτης 7 (1), Τέπιτς 15 (3), Ζάρας 3 (1), Χρυσικόπουλος 4, Γκάρετ 6, Γκος 6 (1), Χάτσερ 4.

ΑΕΚ: Γκρίφιν 13 (1), Χάντερ 20 (10/13 δίποντα, 12 ριμπάουντ), Λαρεντζάκης 4, Ματσιούλις 9 (3/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Θίον το 8 (7 ασίστ), Γιαννόπουλος, Τζέιμς, Μωραΐτης, Σάκοτα 16 (3/3 τρίποντα), Σαντ-Ρος 14 (2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.