Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Σάλος στο Ισραήλ – «Θα τον σκότωνε ο Σχορτσιανίτης» (φώτο-βίντεο)

Σάλος στο Ισραήλ – «Θα τον σκότωνε ο Σχορτσιανίτης» (φώτο-βίντεο)

Οι τελικοί στο Ισραήλ θυμίζουν… Ελλάδα και φέτος, με το παιχνίδι της Χάποελ κόντρα στη Μακάμπι να είναι επεισοδιακό και να κρίνεται στο τέλος με νίκη της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην παράταση.

Νωρίτερα όμως υπήρξε αποβολή παίκτη των φιλοξενούμενων, όταν έγινε έξαλλος με φτύσιμο από την κερκίδα, ενώ λίγο μετά οπαδός χτύπησε και τον φροντιστή της «ομάδας του λαού».


Τα παραπάνω έχουν ξεσπάσει σάλο σε όλη τη χώρα, με οπαδούς της Μακάμπι να θυμούνται και το περιστατικό με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να «κυνηγάει» φίλο της Χάποελ στις εξέδρες, την περίοδο που αγωνιζόταν στην ομάδα τους. Ένας από αυτούς μάλιστα έστειλε μήνυμα στον πρώην συμπαίκτη του Έλληνα σέντερ, Ρίκι Χίκμαν, λέγοντάς του ότι δεν έπρεπε να τον είχε σταματήσει τότε. «Ο «Σόφο» θα τον είχε σκοτώσει», απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο ο Αμερικανός γκαρντ, βάζοντας τέλος στη συζήτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.