ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Ακρωτηριάστηκε κορυφαίος προπονητής (φώτο)

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Ακρωτηριάστηκε κορυφαίος προπονητής (φώτο)

Μια πολύ θλιβερή είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, έχοντας σοκάρει τους φίλους του ποδοσφαίρου, καθώς ένας από τους κορυφαίους προπονητές ακρωτηριάστηκε.

«Προσβλήθηκε από μία μόλυνση και ο ακρωτηριασμός ήταν απαραίτητος. Όμως ήταν πάντα μαχητής και είναι σε καλή διάθεση. Σίγουρα θα έρθει ξανά στο γήπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια για την κατάσταση της υγείας του.

Όλα ξεκίνησαν από μια μόλυνση, η οποία ωστόσο πήρε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από εκείνες που περίμεναν οι γιατροί με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό και στα δυο πόδια.

Πριν λίγους μήνες είχε γίνει ακρωτηριασμός στο δεξί πόδι ωστόσο δυστυχώς οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να γίνει ακρωτηριασμός και στο άλλο.

Έχει γράψει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία της Ρόζενμποργκ και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου είναι στο πλάι του.

Ο Νιλς Άρνε Έγκεν κάθισε για συνολικά 23 χρόνια στον πάγκο της Ρόζενμποργκ, την οποία οδήγησε σε 14 πρωταθλήματα (11 εκ των οποίων συνεχόμενα) και 6 Κύπελλα, στις δεκαετίες 1990 και 2000.

Υπό την καθοδήγησή του, η Ρόζεμποργκ συμμετείχε και 11 φορές στους ομίλους του Champions League, πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες. Μάλιστα, τιμήθηκε από το κράτος το 2003 με το μετάλλιο του τάγματος του St. Οlav, την μεγαλύτερη διάκριση που μπορεί να λάβει κάποιος στη Νορβηγία, ενώ το 2017 τιμήθηκε και από την πόλη του Τροντχάιμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.