ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Superleague 1: Υποβιβάζεται ο 14ος – Μπαράζ ο 13ος

Superleague 1: Υποβιβάζεται ο 14ος – Μπαράζ ο 13ος

H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, κλήθηκε να δώσει σήμερα Τη λύση στη διαφωνία που προέκυψε με τις προκηρύξεις της Super League 1 και της Super League 2.

Η διαφωνία ήταν πως η προκήρυξη της πρώτης προέβλεπε πως θα πέσει μία ομάδα απευθείας και μία θα δώσει μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2, ενώ η δεύτερη προέβλεπε πως θα ανέβουν οι δύο πρώτες ομάδες απευθείας.

Η Ελληνικό Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με απολύτως οριακή πλειοψηφία (9-8), αποφάσισε εντέλει να εγκρίνει την προκήρυξη της Super League 1, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία θα υποβιβαστεί απευθείας, ενώ η προτελευταία θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί, πάντως, πως η δεύτερη τη τάξει κατηγορία προτίθεται να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να ανατρέψει την απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.