
Σε ηλικία 73 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Σουηδός προπονητής Γκίντερ Μπένγκτσον, ο οποίος είχε εργαστεί στην Ελλάδα, στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ.
Ο εκλιπών, αφότου μαθήτευσε ως βοηθός δίπλα στον Σβεν Γκόραν Έρικσον, ανέλαβε πρώτος προπονητής στην Γκέτεμποργκ, την οποία οδήγησε σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA της σεζόν 1986-87.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.