ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στ.Τσιτσιπάς: «Άνοιξε το μυαλό μου παίζοντας με Φέντερερ και Ναδάλ»

Στ.Τσιτσιπάς: «Άνοιξε το μυαλό μου παίζοντας με Φέντερερ και Ναδάλ»

Ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά στη Γενεύη, δήλωσε ενθουσιασμένος από την επιτυχία της Europa Team στο Laver Cup (11-8 την World Team), αλλά κυρίως από την ευκαιρία που είχε να αγωνιστεί μαζί με τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να πω ότι παίζοντας μαζί τους στο διπλό, άνοιξε το μυαλό μου λίγο, έχοντας όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους στην ομάδα μου, προσπαθώντας να τους γνωρίσω λίγο καλύτερα. Αισθάνομαι πολύ συγκλονισμένος από αυτή την εμπειρία, νομίζω πως είναι κάτι που θα εκτιμήσω ακόμη περισσότερο όσο περνάει ο καιρός», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.