Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

Μάικ Τάισον: Zήτησε συγνώμη για το δάγκωμα στο αυτί… το 1997 (βίντεο)

Μάικ Τάισον: Zήτησε συγνώμη για το δάγκωμα στο αυτί… το 1997 (βίντεο)

Στις 28 Ιουνίου του 1997, ο Μάικ Τάισον είχε γίνει… viral σε όλο τον κόσμο όταν είχε δαγκώσει και είχε κόψει κομμάτι από το αυτί του Εβάντερ Χόλιφιλντ.

Έπρεπε να περάσουν 22 χρόνια, ώστε ο πασίγνωστος μποξέρ να ζητήσει συγνώμη από τον τότε αντίπαλο του. Ο Μάικ Τάισον για την κίνηση του αυτή του είχε απαγορευτεί να αγωνίζεται.

Ο Αμερικάνος πρώην πυγμάχος έκανε live chat και απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών του και μια από αυτές ήταν για το δάγκωμα στο αυτί με τον Τάισον να αναφέρει πως έχασε τον έλεγχο τη συγκεκριμένη στιγμή και ζήτησε συγνώμη τώρα από τον Χόλιφιλντ.

Ο Μάικ Τάισον, είπε επίσης, τι θα γινόταν αν έπαιζε στο UFC: «Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω στο UFC γιατί είδα το UFC κάποιες φορές και διαπίστωσα πως επιτρέπονταν το πάτημα στα πόδια. Και έχω τα χειρότερα πόδια του κόσμου. Εάν κάποιος με πατούσε, σιγουρα θα έκανα tap out»

https://www.instagram.com/p/B22RFmUlfKp

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.