ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Α’ Εθνική: «Φόρτσαρε» από το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ και «καθάρισε» τη Λαμία με 3-0

Α’ Εθνική: «Φόρτσαρε» από το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ και «καθάρισε» τη Λαμία με 3-0

Φόρτσαρε στο ξεκίνημα και… καθάρισε τη Λαμία ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα σκόραρε τρεις φορές στα πρώτα έντεκα λεπτά και στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα, επικρατώντας πολύ εύκολα με 3-0. Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τους περσινούς νταμπλούχους που ξεπέρασαν την Ξάνθη και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση, όντες στο -2 από τον Ολυμπιακό.

Δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ο ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να κάνουν ότι θέλουν στο χορτάρι και να επιλέγουν από μόνη τους να… φρενάρουν και το σκορ να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ο Μίσιτς μετά από τραγικό λάθος του Βελλίδη σε μία πολύ εύκολη φάση άνοιξε το σκορ (2’), για να έρθει ο Λημνιός έξι λεπτά αργότερα να γράψει το 2-0 με κεφαλιά με τον πορτιέρε της Λαμίας να μην έχει καλή θέση. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 11ο λεπτό ο Σφιντέρσκι με ωραίο τακουνάκι, μετά από παράλληλο με την εστία γύρισμα του Στοχ (3-0).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επέστρεψε ξανά και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Βιεϊρίνια, ο οποίος είχε μείνει για πολύ μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω τραυματισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.