Υπόθεση βιασμού Κάθριν Μαγιόργκα: «Το DNA ήταν του Κριστιάνο Ρονάλντο»

Υπόθεση βιασμού Κάθριν Μαγιόργκα: «Το DNA ήταν του Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μπει σε «μπελάδες» το περασμένο έτος, για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα, το 2009.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αντιμετώπισε κατηγορίες βιασμού από την Κάθριν Μαγιόρκα, αλλά τελικά δεν διώχθηκε ποινικά. Η υπόθεση μεταφέρθηκε από το πολιτειακό δικαστήριο της Νεβάδα σε Ομοσπονδιακό.

Δημοσίευμα της “Sun” όμως αναφέρει πως σε μια σειρά από e-mail που αντάλλαξε η αστυνομία του Λας Βέγκας με τους κατήγορους -κατά τη διάρκεια της έρευνας- και τα οποία διέρρευσαν, ένας ντέτεκτιβ έγραψε ότι το DNA που βρέθηκε ταιριάζει με αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Επίσης, αποκαλύφθηκαν και διάλογοι του παίκτη με τους δικηγόρους του, στους οποίους επιβεβαιώνει πως το σεξ με την εν λόγω γυναίκα δεν ήταν συναινετικό, καθώς εκείνη του έλεγε “όχι” και “σταμάτα”.

Να θυμίσουμε ότι oι Αρχές της Νεβάδα είχαν εκδώσει ένταλμα για τη λήψη DNA του Πορτογάλου στην Ιταλία, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ταιριάζει με εκείνο που βρέθηκε στο φόρεμα της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αρνηθεί τις συγκεκριμένες κατηγορίες, ενώ χτες βράδυ -μετά και από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα- οι νομικοί του εκπρόσωποι επικαλέστηκαν μια παλιά δήλωση του δικηγόρου του Πορτογάλου στις ΗΠΑ, που είχε τονίσει: “Ο κ. Ρονάλντο υποστήριξε ότι αυτό που συνέβη στο Λας Βέγκας το 2009 ήταν συναινετικό και έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι βρέθηκε το DNA του, ούτε ότι η αστυνομία θα έκανε αυτό το πολύ τυπικό αίτημα στο πλαίσιο της έρευνάς του”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.