Τελικά, ποιος είναι ο «κερατάς» των Βρυξελλών;

Τα… «άκουσε» ο Ο.Βράνιες στο Γ.Καραϊσκάκης – Η απάντηση του στους Πειραιώτες (βίντεο)

Τα… «άκουσε» ο Ο.Βράνιες στο Γ.Καραϊσκάκης – Η απάντηση του στους Πειραιώτες (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Λίγο πριν τις 19:00 η ΑΕΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη για το καθιερωμένο ζέσταμα ενόψει του ματς με Ολυμπιακό.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Όγκνιεν Βράνιες όταν μπήκε στο χορτάρι έγινε το «κόκκινο πανί» για τον κόσμο των Πειραιωτών. Ο αμυντικός της ΑΕΚ όλες αυτές τις ημέρες έχει προκαλέσει μέσω των social media.

Μέχρι και ανήμερα του αγώνα «ανέβασε» στα social media κάτι για το ματς και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε θέμα συζήτησης.

Για αυτό και όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο τα… άκουσε από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Με τον ίδιο μάλιστα να απαντάει!

Γύρισε στην κερκίδα και χαιρέτησε τον κόσμο, κάτι που φυσικά εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Ολυμπιακού.

https://www.facebook.com/FosTonSport/videos/2531645927161330/

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.